Chocoladebrownie

Ingrediënten voor 12 personen

  • Solo Patisserie
    100 gram Solo Patisserie
  • 200 gram pure chocoladedruppels
  • 3 eieren
  • 150 gram kristalsuiker
  • 3 eetlepels patisseriebloem

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte)
  2. Laat 200 gram fondant chocolade smelten samen met de Solo.
  3. Voeg de 3 eieren toe samen met 150 gram suiker en 3 eetlepels patisseriebloem.
  4. Giet het beslag in een ingevette ovenschaal (eventueel met een vel bakpapier er onder om makkelijker te ontvormen).
  5. Bak gedurende 22 à 25 min. in de voorverwarmde oven (afhankelijk van type oven). Mag niet te lang in de oven staan, want dan verliest je brownie zijn smeuïgheid.
  6. Als er bovenaan barstjes ontstaan, is het een teken dat je brownie zo goed als gaar is.
  7. Ontvorm de brownie, laat hem afkoelen op een taartrooster en snijd hem in vierkante blokjes.


Tip

Als je je brownies graag wat droger wilt eten, kan je ze een 2-tal minuutjes langer in de oven laten staan.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?