Chocoladebrownie
De lekkerste chocoladebrownie, die maak je in een handomdraai met dit recept. Niemand die nee zegt tegen dit lekkere dessert: ga meteen aan de slag.
35 min
Ingrediënten voor 12 personen
- 200 gram pure chocoladedruppels
-
100 gram Solo Patisserie
- 3 eieren
- 150 gram kristalsuiker
- 3 eetlepels patisseriebloem
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte)
- Laat 200 gram fondant chocolade smelten samen met de Solo.
- Voeg de 3 eieren toe samen met 150 gram suiker en 3 eetlepels patisseriebloem.
- Giet het beslag in een ingevette ovenschaal (eventueel met een vel bakpapier er onder om makkelijker te ontvormen).
- Bak gedurende 22 à 25 min. in de voorverwarmde oven (afhankelijk van type oven). Mag niet te lang in de oven staan, want dan verliest je brownie zijn smeuïgheid.
- Als er bovenaan barstjes ontstaan, is het een teken dat je brownie zo goed als gaar is.
- Ontvorm de brownie, laat hem afkoelen op een taartrooster en snijd hem in vierkante blokjes.
Tip
Als je je brownies graag wat droger wilt eten, kan je ze een 2-tal minuutjes langer in de oven laten staan.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?