Recept 55***** (1 stem)

Chocoladebrownie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hier

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte)
  2. Laat 200 gram fondant chocolade smelten samen met de Solo.
  3. Voeg de 3 eieren toe samen met 150 gram suiker en 3 eetlepels patisseriebloem.
  4. Giet het beslag in een ingevette ovenschaal (eventueel met een vel bakpapier er onder om makkelijker te ontvormen).
  5. Bak gedurende 22 à 25 min. in de voorverwarmde oven (afhankelijk van type oven). Mag niet te lang in de oven staan, want dan verliest je brownie zijn smeuïgheid.
  6. Als er bovenaan barstjes ontstaan, is het een teken dat je brownie zo goed als gaar is.
  7. Ontvorm de brownie, laat hem afkoelen op een taartrooster en snijd hem in vierkante blokjes.

Tip

Als je je brownies graag wat droger wilt eten, kan je ze een 2-tal minuutjes langer in de oven laten staan.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie