Recept 45**** (2 stemmen)

chocoladebrood


Bereidingswijze

  1. meng honing met gist in de lauwe melk
  2. meng de vloem met snuifje zout en maak kuiltje middenin
  3. giet de opgeloste melk met gist in kuiltje en meng goed onder
  4. voeg het losgeklopte ei en oflijfolie toe en kneed goed, kan 10 miin duren
  5. maak van het deeg een bol en laat onder vochtige doek ongeveer 45 min rijzen
  6. kneed het deeg opnieuw en vermeng met de chocoladekorrels en laat opnieuw 30 min rijzen
  7. plaats nu in de over op 200° c gedurende 35 min
  8. laat afkoelen en smakelijk dan......

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door hildeke3105 op 01 februari 2010 om 08u36

de basis komt inderdaad van een reclamefolder van colruyt.. ... ik probeer vaak iets uit en pas dit dat veelal aan met eigen ingredienten... inderdaad lekker é..

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?