Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter en meng dit met de koekkruimels. Bedek de bodem hiermee en strijk glad met een vochtige lepel. Zet de vorm circa 15 minuten in de koelkast.
  2. Klop de slagroom met de suiker stijf. Smelt de chocolade au-bain-marie of 3-4 minuten in de magnetron op 400 watt. Giet de lauwwarme gesmolten chocolade en de amandellikeur al kloppend bij de slagroom.
  3. Giet het chocolademengsel op de koekbodem en laat 6-8 uur in de koelkast opstijven.
  4. Zeef de cacao boven de taart en garneer met frambozen.

Tip

Gebruik bv. koffielikeur Voeg 2 zakjes slagroomversteviger toe.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?