Altijd weten wat je gaat eten?
Chocolade spaghetti
-
110 gr bloem
-
12 gr cacaopoeder
-
2 eieren
-
1/2 el olijfolie
-
poedersuiker om te bestrooien
-
1 1/2 l water
-
100 gr suiker om te koken
Bereidingswijze
- Kneed een deeg van de bloem, de cacao en de eieren. Kneed goed door en maak het indien nodig soepeler met wat olijfolie.
- Laat de pasta even rusten
- Rol het deeg uit met behulp van een pastamachine.
- Begin bij stand 6 en werk toe naar stand Draai er daarna spagehti van.
- Hang de spaghetti slierten te drogen.
- Kook de pasta in flink gezoet water in zo’n 3-4 minuten gaar. Goed laten uitlekken en bestrooi rijkelijk met poedersuiker.
- .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door charissawyns op 26 december 2011 om 14u43
een aanrader! beetje chocoladespaghetti en daarop Vienettaijs mmm...
Hoeveel sterren geef jij dit recept?