Recept 55***** (1 stem)

Chocolade spaghetti

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kneed een deeg van de bloem, de cacao en de eieren. Kneed goed door en maak het indien nodig soepeler met wat olijfolie.
  2. Laat de pasta even rusten
  3. Rol het deeg uit met behulp van een pastamachine.
  4. Begin bij stand 6 en werk toe naar stand Draai er daarna spagehti van.
  5. Hang de spaghetti slierten te drogen.
  6. Kook de pasta in flink gezoet water in zo’n 3-4 minuten gaar. Goed laten uitlekken en bestrooi rijkelijk met poedersuiker.
  7. .

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door charissawyns op 26 december 2011 om 13u43

een aanrader! beetje chocoladespaghetti en daarop Vienettaijs mmm...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie