Altijd weten wat je gaat eten?
Chocolade muffins
Bereidingswijze
- Bereidingswijze:
- ------------------------
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Laat de chocolade en boter au bain marie smelten.
- Roer de eieren, bloem, suiker en cacaopoeder om tot een egaal deegje. Voeg de gesmolten boter en chocolade toe en roer alles nogmaals goen om.
- Verdeel het deeg over de ramekins of muffin tray en plaats gedurende 17 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal uit en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vormpjes te halen.
- ** OPMERKING:Bestuif ze met cacaopoeder,poedersuiker of napeer de muffins met
- gesmolten pure chocolade.**
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?