Ingrediënten voor 6 personen
- 100 gr fondant of melkchocolade
- 100 gr boter
- 4 eieren
- 150 gr poedersuiker
- 150 gr zelfrijzende bloem
- 60 gr cacaopoeder
Bereidingswijze
- Bereidingswijze:
- ------------------------
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Laat de chocolade en boter au bain marie smelten.
- Roer de eieren, bloem, suiker en cacaopoeder om tot een egaal deegje. Voeg de gesmolten boter en chocolade toe en roer alles nogmaals goen om.
- Verdeel het deeg over de ramekins of muffin tray en plaats gedurende 17 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal uit en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vormpjes te halen.
- ** OPMERKING:Bestuif ze met cacaopoeder,poedersuiker of napeer de muffins met
- gesmolten pure chocolade.**
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?