use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocolat chip-koekjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocolat chip-koekjes

Chocolat chip-koekjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    20

Ingrediënten
 

  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 85 g fijne kristalsuiker
  • 85 g bruine basterdsuiker
  • 1 ei, medium
  • 1 tl vanille extract
  • 55 g walnoten, fijngehakt
  • 175 g bloem
  • 5 g bakpoeder
  • 85 g pure chocolade druppels
  • Extra:
  • 2 bakplaten (bedekt met bakpapier)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (elektrische oven).
  2. Zeef de bloem met het bakpoeder en een snufje zout in een mengkom. Voeg alle andere ingrediënten toe (hak hiervoor de walnoten fijn), en mix dit goed met een pollepel.
  3. Plaats theelepels van het mengsel op ingevette bakplaten en bak op de middelste stand in de oven voor 10-12 minuten. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen en knapperig worden.
Voor een feestelijk accent kun je wat grotere koekjes in muffinvormpjes bakken en daarin serveren. De baktijd kan wat langer zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.