Recept 55***** (1 stem)

Chocolade kerstkoekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Keisjiek kerstgebak

tijd
10 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de bloem in een mengkom en voeg de Solo Patisserie, het cacaopoeder, de poedersuiker en de gemalen amandelen toe. Kneed dit mengsel met de vingers tot een rul deeg.
  2. Klop de eieren los en voeg de eieren aan het deeg toe. Kneed opnieuw met de vingers. Vorm een balk van het deeg en leg het verpakt in huishoudfolie 4 uur in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor tot 160 °C. Snijd het deeg in plakjes, vorm er halve maantjes van leg ze met enkele centimeters tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 10 - 12 min. in de voorverwarmde oven.
  4. Laat de koekjes afkoelen op een taartrooster en versier ze met de gesmolten pure chocolade en de sterretjes.
  5. Laat ze smaken!
Tip

Bewaar deze lekkere chocolade kerstkoekjes in een goed afsluitbare trommel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?