Chocolade ijs

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zorg dat het koelelement minstens 24 uur in de vriezer zit.
  2. Kook de melk met de chocolade en het cacaopoeder tot alles opgelost is.
  3. Klop de eigelen met de suiker tot een witte massa.
  4. Voeg hier de melk aan toe.
  5. Voeg hier de chocolade en het cacaopoeder aan toe.
  6. Laat dit alles koken tot je een streep kunt trekken op je lepel die niet meer uitloopt.
  7. Laat dit alles afkoelen in de koelkast.
  8. Meng de slagroom met de melk.
  9. Zet de ijsmachine op en giet het mengsel erin. Laat dit 25 minuutjes draaien.
  10. Schep nu alles in een kom voor de diepvries en laat minstens 15 minuten koelen of tot gebruik.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?