Recept 45**** (9 stemmen)

Chocolade-Espuma

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

nieuwe recepten

tijd
135 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De room en de melk samen opwarmen, dit mag niet koken en het dan terug laten afkoelen tot ongeveer 40 °C.
  2. Daarna eerst de chocolade erbij voegen en deze laten smelten en er dan pas de suiker onderroeren. Nooit laten koken.
  3. Terug laten afkoelen tot ongeveer 40 °C.
  4. In een espumafles gieten, 2 gaspatronen gebruiken en dit dan 2 uur laten afkoelen in de koelkast.
  5. u kan nu de espuma in glaasjes spuiten. Dit is een zeer luchtig dessertje. U kan dit eventueel nog afwerken met een scheutje slagroom er bovenop en een beetje cacao.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie