Altijd weten wat je gaat eten?
chocolade-citroen koekjes
Bereidingswijze
- Vet enkele bakplaten in en bestrooi met bloem of bedek met bakpapier .
- Roer de boter en de suiker tot een licht en luchtig mengsel .
- Voeg beetje per beetje het losgeklopte ei toe , zorg dat het telkens mooi is opgenomen alvorens opnieuw toe te voegen .
- Zeef de bloem erboven en kneed alles tot een zacht deeg .
- Doe de helft van het deeg in een andere kom en voeg de chocolade erbij .
- Roer de zeste door de andere helft deeg .
- Rol het deeg uit tot 2 mooie rechthoeken op een met bloem bestoven werkblad en leg de citroen bovenop de chocolade kant .
- Rol het deeg stevig op (als een worst) met behulp van bakpapier en laat de rol even koelen in de ijskast .
- Snijd de rol in ca 40 schijfjes , leg op de bakplaten en bak ze 10 a 12 min af in een voorverwarmde oven van 190°C tot ze mooi goudbruin zijn .
- Laat afkoelen op een rooster alvorens serveren .
- Eet smakelijk :)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?