Recept 05 (0 stemmen)

Chocolade cheesecake met hazelnoten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TAARTEN

tijd
330 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180oC.
  2. Meng de koekkruimels met de boter en 1 theelepel (zee)zout en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk het mengsel stevig aan en zet circa 10 minuten in de oven.
  3. Meng in een keukenmachine de roomkaas, poedersuiker en hazelnootpasta tot een glad mengsel en voeg de eieren een voor een toe. Verdeel het chocolademengsel over de bodem en bestrooi met de gehakte hazelnoten. Zet de taart in het midden van de oven en bak in circa 1 uur gaar.
  4. Laat de cheesecake voor het serveren minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 16g koolhydraten 58g vet 61g kcal 850

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie