Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gr zelf rijzende bloem
- 250 gr fijne suiker
- 250 gr gesmolten boter
- 4 eieren
- 1 bokaal kriekjes
- 50 gr bloemsuike
- 30 gr maizena
- 75 gr cacaopoeder
- gesmolten chocolade voor glazuur
Bereidingswijze
- verwarm de oven voor op 175°
- laat de kriekjes uitlekken
- meng de uitgelekte kriekjes met de bloemsuiker en maizena
- meng de eieren met de suiker en klop goed op
- voeg de gezeefde bloem toe en meng goed
- voeg hierna de gesmolten boter toe
- nu meng je de cacao onder dit geheel
- meng nu de kriekjes onder het deeg en doe het geheel in een beboterde bakvorm
- bak +-45min op 160°
- glazuur de taart na afkoelen met chocolade.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?