Recept 55***** (2 stemmen)

Chocolade brownies

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gebak

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vet een bakvorm ( 23 op 23 cm ) in en bekleed met bakpapier .
  2. Smelt de pure chocolade samen met de boter au bain marie en laat afkoelen , zeef boven een andere kom de bloem en roer de suiker erdoor .
  3. Roer de eieren door de gesmolten chocolade en voeg dit mengsel bij de droge ingrediënten en roer tot een egale massa , voeg tot slot de witte chocoladebrokjes en nootjes toe en roer om en schep in de vorm .
  4. Bak de cake 30 a 35 min in een voorverwarmde oven op 180°C tot hij stevig aanvoelt , laat 20 min afkoelen in de vorm en stort erna uit op een rooster , bestuif met poedersuiker en snij in 12 mooi gelijke stukjes .
  5. Eet smakelijk :)

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door bibi'ke op 03 april 2013 om 16u37

Wat is fijne basterdsuiker eigenlijk ?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie