chocolade - Baileys mousse

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. NEEM EEN ONTVETTE KOM EN KLOP 2 EIWITTEN STIJF MET EEN HALF EIDOPJE SUIKER DAN NEEM JE 250 ML ROOM EN KLOP OOK DEZE OP MET 1 EL POEDERSUIKER DAN MENG VOORZICHTIG DE BAILEYS ONDER DE SLAGROOM EN DAARNA VOEG EVENEENS VOORZICHTIG DE OPGEKLOPTE EIWIITEN TOE
  2. NEEM WEER EEN ONTVETTE KOM EN KLOP 2 EIWITTEN OP MET WEER EEN HALVE EIDOPJE SUIKER DAN NEEM JE EEN ANDERE KOM OM DE CHOCOLADE AU BAIN MARIE TE LATEN SMELTEN ALS DE CHOCOLADE ZO GOED ALS GESMOLTEN IS VOEG JE 2 EIGELEN TOE EN ROER VOORZICHTIG DOE ER EEN BEETJE ROOM BIJ ZO STIJFT DE CHOCOLADE MINDER SNEL OP TERWIJL JE DIT DOET KLOP OOK DE OVERIGE ROOM OP MET DE WEER 1EL POEDERSUIKER VEROLGENS VOEG JE DIT ALLES SAMEN EN VERDEEL ZE OVER DE GLAASJES ZORG WEL DAT DE BAILEYS MOUSSE AL WAT STIJF IS ZO CRIEER JE HET DUBBEL EFFECT ;)
  3. LAAT HET JE SMAKEN

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?