Recept 35*** (2 stemmen)

chocobroodjes

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de chocopasta met poedersuiker en vorm er een rol van ca. 20 cm van.
  3. Wikkel deze in huishoudfolie en draai de uiteinden dicht.
  4. Leg de rol een half uur in de koelkast.
  5. Snij hem daarna in 8 gelijke stukken en Rol ieder stukje even door de poedersuiker.
  6. Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar en leg op ieder plakje een stukje chocopasta.
  7. Rol het deeg er omheen en druk de zijkanten dicht.
  8. Bestrijk de broodjes licht met het losgeklopte ei en bak ze een kwartier tot 20 minuten in de warme oven tot ze mooi goudbruin zijn.
  9. Bestrooi ze met poedersuiker.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie