Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de rijst en kook in gezouten water volgens verpakking,
  2. laat afkoelen, marineer met sushi azijn , zout en 1/2 koffielepel suiker, omscheppen en laten afkoelen.
  3. doe de rijst in een vierkant doosje druk aan onder plastiekfolie en snij in vierkantjes, leg op bord
  4. snij de zalm in dunne plakjes en leg op apart bord
  5. snij de komkommer in 4 , verwijder de zaadlijst en snij dunne reepjes, marineer met lepeltje sushi azijn, serveer in apart kommetje
  6. serveer alle garnituren op een apart bord of kommetje.
  7. zalm in sojasaus met wasabi dippen en smullen maar.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door kookaholic op 03 april 2014 om 15u15

Echt iets voor sushi lovers.!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?