chips van pastinaak

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kuis de pastinaak.Vervolgens met een dunschiller de pastinaak al draaiend verder schillen.
  2. Even tussen keukenpapier drogen ,en dan bakken in frietvet tot de chips goud kleuren.
  3. Laten uitlekken op keuken papier en zout over strooien ,
  4. smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Monique_14 op 02 januari 2013 om 17u11

Ik heb hetzelfde gedaan met aardpeer, ook zéér lekker!!

Gepost door MakeMo op 03 januari 2013 om 14u12

Ik heb pastinaak in de moestuin staan dus gebruikte ik deze ,maar helaas nog niet door veel mensen gekend. Ik ga ook eens met aardpeer proberen deed ik nog niet .

Gepost door Monique_14 op 04 januari 2013 om 01u02

Aardappel-pastinaakpuree heb ik onlangs gemaakt en was zeker lekker, de aardpeerchips gaan goed samen met spruitjes! Het worden ....vergeten groenten...genoemd, gelukkig wordt er terug aandacht aan geschonken in vele recepten!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?