Recept 05 (0 stemmen)

Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hoofdgerecht

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in stukjes .
  2. Schil de appel en snij in blokjes.
  3. Snipper het witloof.
  4. Men ge aardappelen met het witloof, de appel, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  5. Pel en snipper de ui. Snipper het chilipepertje (zaadjes verwijderen) .
  6. Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  7. Meng de tomaten met de chilipepertjes en de ui . Breng op smaak met azijn, olijfolie, peper en zout.
  8. Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade en tomatensalsa

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie