Chinesekool roerbak met paprika en sjalot.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de olijfolie en roerbak de paprika met de sjalotten en de knoflook ca 5 minuten.Voeg dan de gesneden en gewassen Chinese kool toe.
  2. Roerbak zolang, dat de groente nog beetgaar is.
  3. Kruid af met peper en zout naar smaak en voeg eventueel een eetlepel gembersiroop of ketjap toe.
  4. Heerlijk met een gekookt aardappeltje en een stukje kabeljauw.
  5. BRON: Eigen recept en foto

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door patricia127 op 29 april 2013 om 18u51

Hey love to cook ziet er lekker uit en eenvoudig wat ik voor den moment nodig heb, heb je er nog van die slankreceptjes? Nogmaals bedankt voor al die super lekkere recepten , kijk er altijd naar uit. groetjes patje

Gepost door Love to Cook op 29 april 2013 om 18u57

Hai Patje, Bedankt voor je leuke reactie. Ja, ik heb nog wel een of ander slank receptje en zodra ik die gerechtjes maak, zal ik er ook een foto van maken om erbij te plaatsen. Groetjes Love to Cook

Gepost door patricia127 op 29 april 2013 om 22u08

suuuuper ,bedankt ,groetjes patje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?