Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 1 l tomaten(groenten)sap
- 2 bouillonblokjes
- 1 el tomatenpuree
- 2 el chilisaus
- 100 gr kipfilet in reepjes
- 2 el ketjap
- 70 gr tauge (ontkiemde mungboon) of ook "katjang idjo" genoemd of ook sojascheuten
- 100 gr champignons
- Bereidingswijze:
- Maak een basissoep van de tomatensap, de bouillionblokjes en de tomatenpuree.
- Bak de kipfilet samen met de champignons even in de boter bruin.
- Voeg aan de (warme) basissoep de chilisaus en de ketjap toe, laat de soep
- niet koken. Voeg de overige ingredienten toe en verwarm de soep nog ongeveer 5 minuten.
- Variatietips:
- Voeg eventueel nog wat fijngesneden bosui toe
- Voeg verse koriander toe
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Theoke_1 op 27 juli 2011 om 04u44
dat dacht ik ook al, maar deze heb ik nog niet in mijn bezit. Smakelijk alvast.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?