CHINESE NOEDELS MET VARKENSREEPJES EN GROENTEN

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (20 min.)
  3. - Snij de broccoli in roosjes.
  4. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
  5. - Snij de wortelen in flinterdunne schijfjes.
  6. - Schil de gember heel fijn.
  7. - Snij de varkensescalopes in fijne reepjes.
  8. Bereiding
  9. (20 min.)
  10. 1 Breek de noedels in stukken van 7 cm. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de noedels in.
  11. Neem van het vuur en laat zo 4 min. garen. Maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat
  12. uitlekken.
  13. 2 Verhit intussen de rijstolie in een wok en voeg de fijngesnipperde gember toe. Voeg de varkensreepjes
  14. beetje bij beetje toe en roerbak 2 à 3 min. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en zout. Haal het
  15. vlees uit de wok en hou warm onder aluminiumfolie.
  16. 3 Roerbak de groenten ± 4 min. in dezelfde wok. Kruid met peper en zout.
  17. 4 Meng de noedels en de varkensreepjes onder de groenten, samen met de sojasaus en de oestersaus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?