Recept 45**** (1 stem)

Chinese lente rolletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt samen met de gesnipperde gember en look rul in een wok of hapjespan, voeg de groenten toe, besprenkel met de sojasaus, kruid met zwarte peper, bak de groenten beetklaar.
  2. bind alles met maizena, voeg zout naar smaak toe.
  3. Haal de rijstvellen door warm-lauw water, leg ze op een vochtige keukendoek, leg een pakketje vlees-groenten in het midden van een vel, plooi de onderste helft naar boven toe, plooi de zijkanten naar het midden en rol op tot een sigaar.
  4. Bak de rolletjes enkele minuutjes in frituurolie op 180 graden, geef er een zoet-zure dipsaus bij
  5. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Monique_14 op 23 november 2013 om 16u14

Ja, hoe kan ik je dat nu best uitleggen ........ Ik leg vooraan op de rijstpannekoek een streep vulling, geef dan een toertje of twee, sla dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. ik hoef geen tandenstokers te gebruiken, de pannekoek plakt toch vanzelf goed dicht, ik heb altijd mooie rolletjes. Véél succes ermee hoor!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie