Recept 15* (3 stemmen)

Chinese kool uit de wok met Oosters tintje.

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het onderste stuk van de kool en snij de rest in stukjes. Was de kool en slinger hem droog in een sla centrifuge of laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en de paprika toe en bak enkele minuten mee. Dan komt de kool erbij .
  3. Roerbak, totdat je voor jou de juiste "gaarheid van de kool te pakken hebt. Ik hou van iets knapperig. Voeg de smaakmakers toe en laat nog ff sudderen. Dien de kool op met rijst, mie, of noodles Heerlijk met de sappige snackbelletjes tikkie Thais.
  4. Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie