doe de vermicelli in een pannetje schenk er kokendheet water bij tot ze net onder staan
dek af en laat 5 min. onaangeroerd staan, giet ze af
roerbak de pepertjes, de knoflook, het citroengras en de gember een paar minuten in de zonnebloemolie schenk er dan de bouillon bij en breng aan de kook
voeg er de blokjes kip aan toe
dek af en laat 5 min. sudderen, of tot de kip gaar is
breng op smaak met de sojasaus, de vissaus en eventueel nog wat peper en zout
voeg er de vermicceli aan toe en laat de soep goed doorwarmen
werk ze af met wat gehakte munt en een plukje koriander
Gepost door katleenaerts op 02 december 2013 om 11u50
Deze soep is GEWELDIG!!! Dit weekend geprobeerd, eerst 2 liter gemaakt en de volgende dag opnieuw 2.5l. Heb er wel nog fijngesneden worteltjes en bospaddestoelen aan toegevoegd
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door katleenaerts op 02 december 2013 om 11u50
Deze soep is GEWELDIG!!! Dit weekend geprobeerd, eerst 2 liter gemaakt en de volgende dag opnieuw 2.5l. Heb er wel nog fijngesneden worteltjes en bospaddestoelen aan toegevoegd
Hoeveel sterren geef jij dit recept?