Recept 35*** (3 stemmen)

chinese kippensoep

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. doe de vermicelli in een pannetje schenk er kokendheet water bij tot ze net onder staan
  2. dek af en laat 5 min. onaangeroerd staan, giet ze af
  3. roerbak de pepertjes, de knoflook, het citroengras en de gember een paar minuten in de zonnebloemolie schenk er dan de bouillon bij en breng aan de kook
  4. voeg er de blokjes kip aan toe
  5. dek af en laat 5 min. sudderen, of tot de kip gaar is
  6. breng op smaak met de sojasaus, de vissaus en eventueel nog wat peper en zout
  7. voeg er de vermicceli aan toe en laat de soep goed doorwarmen
  8. werk ze af met wat gehakte munt en een plukje koriander
  9. serveer goed heet

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door katleenaerts op 02 december 2013 om 10u50

Deze soep is GEWELDIG!!! Dit weekend geprobeerd, eerst 2 liter gemaakt en de volgende dag opnieuw 2.5l. Heb er wel nog fijngesneden worteltjes en bospaddestoelen aan toegevoegd

Hoeveel sterren geef jij dit recept?