Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilets in blokjes. Bestijf ze lichtjes met de gekride bloem (bloem met peper en zout vermengd). Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes (zowel het wit als het groen) doe ze in een kommetje met de sojasaus en de sake. Roerbak de kipblokjes 4 à 5 min. in de olie.
  2. Strooi er de mosterdzaadjes bij, voeg er de lente-uitjes en de cashewnoten aan toe. Roerbak nog 2 min.
  3. Schenk er de marinade bij. Zet het vuur wat zachter en laat nog 3 min. sudderen tegen de kook aan, of tot de saus een beetje ingedikt is.
  4. Serveer goed heet, liefst met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?