Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de knoflook in de olijfolie rustig.... hierna de oestersaus toevoegen en wat peper
  2. Open de Oesters en houd de meest hoge helf over onderzijde... incl oestervocht, de overige oesterhelft mag weg.
  3. Plaats de oesters alle 12 op het bbqrooster (let op bbq met deksel.
  4. Hierna iedere oester 1 a 2 TL van het sausmengel erbij.
  5. Een beetje fijngehakte peterselie en roosteren maar, deksel sluiten.
  6. Als de oester even kookt in z'n eigen vocht incl sausmengsel kan je oesters serveren. Voorzichtig afhalen. Oester losmaken uit de schelp en happen maar.
  7. Er kan gekozen worden de oester in het begin al los te maken van de schelp. Echter mocht de oester omvallen dan valt deze ook door het bbq rooster en is het schelpdier echt verloren.
  8. Eigen keuze/risico ;-P.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 20 augustus 2012 om 15u57

Hou je ons op de hoogte van het resultaat datahaag?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?