Recept 05 (0 stemmen)

Chilibal met chili sin carne

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 170 graden . Meng de chili door het gehakt en verdeel het gehakt in porties van 50 Gr. En maak balletjes . Bak die even aan in een pan met boter en leg ze aan de kant .
  2. Olijfolie in de pan en fruit de ui en paprikablokjes . Zodra de ui glazig is voeg je de knoflook , chilipoeder paprikapoeder , komijn en kaneel toe . Roer goed en laat mee bakken . Blus met de fond . Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe .
  3. Roer goed en laat nog wat doorsudderen .
  4. Spoel de maïskorrels af en voeg deze samen met de gehakt balletjes erbij .
  5. Serveer de chilliballetjes in chili sin carne met verse koriander blaadjes , zure room en avocado .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie