Recept 45**** (1 stem)

Chili op mijn manier

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt rul en gaar. Hou even apart en smoor in een andere pan in 2 el olijfolie de paprikablokjes, ui en knoflook en pepertje, totdat alles zacht is. Maal ondertussen de uitgelekte zongedroogde tomaatjes tot een pasta. Voeg het gehakt, de zongedroogde tomatenpasta, kruiden en de in stukken gesneden tomaten toe aan de paprika en uien. Laat alles ca 25 minuten stoven en voeg het opgevangen tomatensap toe als de massa te stevig is.
  2. Voeg als laatste de bonen toe en warm alles goed door, als je het gerecht meteen wilt eten. Proef en voeg zo nodig nog wat kruiden toe .
  3. Het is nog lekkerder als je het een dag van te voren al bereidt. Alle smaken kunnen dan prachtig intrekken.
  4. Serveer de Chili con carne met dorito's naturel warm stokbrood en een flinke klodder Bulgaarse of Griekse yoghurt en eventueel een groene salade.
  5. Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 17 december 2013 om 23u15

Dit gerecht gisteren bereid en vandaag in de stoomoven opgewarmd. Alle smaken heerlijk ingetrokken en schoonzoon, dochter , kleindochtertje ( en wij natuurlijk ook) iedereen heeft het heerlijk gesmaakt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie