Recept 05 (0 stemmen)

Chili de patatas

Dit is een recept van

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in blokjes van circa 2 cm. Schud ze om in bloem.
  2. Pel de uien en de knoflook en hak ze fijn. Was de peper, maak ze schoon, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in dunne ringetjes.
  3. Meng de maïzena, de chilipoeder, de komijn en de oregano in een kom.
  4. Schil de aardappels en snij ze in blokjes van circa 2cm.
  5. Was de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de chorizo in blokjes van circa 2 cm en snij de bladselderij fijn.
  6. Verhit in een pan 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  7. Bak het vlees bruin op een hoog vuur. Neem het met een schuimspaan uit de pan en hou apart.
  8. Fruit de uien, de knoflook en de peperringetjes circa 2 minuten met de rest van de Solo Vloeibaar.
  9. Zet het vlees terug in de pan en bak ongeveer 10 minuten. Blus de pan met vleesfond.
  10. Breng aan de kook, voeg het laurierblaadje toe en dek af. Laat 20 minuten zachtjes stoven.
  11. Voeg de aardappelblokjes toe en laat 15 minuten koken.
  12. Voeg de tomatenblokjes en chorizo toe en laat ze 5 minuten meekoken.
  13. Roer het maïzenamengsel los met water en voeg toe aan het stoofvocht. Blijf roeren tot de saus licht gebonden is.
  14. Bestrooi met selderijgroen. Serveer met maisbrood

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie