Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blik kidneybonen, uitgelekt
- 1 blik maïs, uitgelekt
- 400 g gekookte aardappelen
- 2 lente-uitjes
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 3 el solo
- zout
- chilipeper
- 1 pakje gezeefde tomaten (ca. 500 g)
- scheutje tabasco
- peper
- 3 el room
Bereidingswijze
- Kidneybonen en maïs apart in een zeef afgieten. Aardappelen schillen en in schijfjes snijden. Lente-ui poetsen, paprika's halveren, zaadlijst verwijderen, beide wassen en in kleine stukken snijden.
- Aardappelschijfjes in een grote pan in hete boter op hoog vuur ca. 2 minuten bakken.
- Paprika en lente-ui toevoegen en nog eens 3 minuten bakken. Met zout en chili kruiden.
- Gezeefde tomaten toevoegen en aan de kook brengen.
- Kidneybonen en maïs toevoegen en met deksel op de pan op klein tot matig vuur ca. 5 minuten laten koken. Met zout, peper en tabasco pikant op smaak brengen.
- Serveren met de room.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?