Altijd weten wat je gaat eten?
chili con chocolate y vino
Bereidingswijze
- Spoel de kidneybonen en laat ze uitlekken.
- Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Fruit de ui en de knoflook in de solo.
- Voeg de paprikastukjes toe en laat even meestoven.
- Giet de wijn bij de groenten en laat alles even goed doorstoven zonder deksel.
- Voeg de tomaten, de oregano en het komijnpoeder toe. Kruid met chilipoeder en zout naar smaak.
- Breek de chocolade in stukjes en voeg ze toe. Laat nog eventjes sudderen.
- Roer ten slotte de kidneybonen door de groentensaus en laat alles goed doorkoken.
- Controleer de smaak: als die te zoet is door de chocolade, voeg dan zout toe.
- Hak de koriander fijn.
- Strooi de koriander over de chili.
- Tip:
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?