Ingrediënten voor 4 personen
- 3 teentjes look
- 2 ajuinen
- 1 groene paprika
- 600 g gehakt rundvlees
- 3 soeplepels zonnebloemolie
- 1 blik tomatenpulp
- 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
- Tabasco
- 1 blik maïs
- 1 blik kidneybonen
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- Maak de lookteentjes en de ajuinen schoon en snij ze fijn. Snij de paprika in 4, doe de zaadjes en de witte stukken eruit en snij in kleine stukken.
- Bereiding
- Laat het vlees 10 minuten met de olie in een pan aanbakken op een hoog vuur en roer om met een houten lepel.
- Voeg de look en de uien toe en laat 5 minuten sudderen.
- Voeg de paprika, de tomatenpulp, het runderbouillonketeltje en 1 koffielepel Tabasco toe.
- Overgiet met 30 cl water, dek af en laat gedurende 20 minuten op een zacht vuur sudderen.
- Spoel de maïs en de kidneybonen af en laat ze uitlekken.
- Giet ze in de pan en laat geleidelijk opnieuw opwarmen door ze ongeveer 10 minuten af te dekken.
Tip
Dien warm op met witte rijst en taco’s.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Galina94 op 28 april 2014 om 01u12
ik heb dit van de week gemaakt en de pot was volledig leeg geschraapt :p zo lekker was het ^^
Hoeveel sterren geef jij dit recept?