Chili con carne

4 (4)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de lookteentjes en de ajuinen schoon en snij ze fijn. Snij de paprika in 4, doe de zaadjes en de witte stukken eruit en snij in kleine stukken.
  2. Laat het vlees 10 minuten met de olie in een pan aanbakken op een hoog vuur en roer om met een houten lepel.
  3. Voeg de look en de uien toe en laat 5 minuten sudderen.
  4. Voeg de paprika, de tomatenpulp, het runderbouillonketeltje en 1 koffielepel Tabasco toe.
  5. Overgiet met 30 cl water, dek af en laat gedurende 20 minuten op een zacht vuur sudderen.
  6. Spoel de maïs en de kidneybonen af en laat ze uitlekken.
  7. Giet ze in de pan en laat geleidelijk opnieuw opwarmen door ze ongeveer 10 minuten af te dekken.

Tip

Dien warm op met witte rijst en taco’s.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Galina94 op 27 april 2014 om 23u12

ik heb dit van de week gemaakt en de pot was volledig leeg geschraapt :p zo lekker was het ^^

Hoeveel sterren geef jij dit recept?