Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui, de chilipeper en de knoflook zo fijn mogelijk. Smelt een beetje Solo.
  2. Kleur de Solo en voeg er dan alle fijngesneden groenten aan toe. Stoof die eventjes aan.
  3. Voeg het gehakt toe. Plet het gehakt goed met een vork.
  4. Blus vervolgens met een beetje water en dek af met een deksel gedurende 3 minuten om een stoomeffect te creëren. Haal het deksel er dan weer af en roer.
  5. Doe er nu de gepelde tomaten bij en voeg de Knorr Bouillonketeltjes Vlees toe. Kruid naar smaak.
  6. Voeg tot slot de bonen toe aan de saus.
  7. Laat de saus gedurende 1 tot 1 ½ uur sudderen op een zacht vuur. Als de bonen gaar zijn, is de saus klaar.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?