Recept 05 (0 stemmen)

Cherrytomaten-pancetta saus voor over de pasta.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de pancetta gedurende 2 á 3 minuten knapperig. Leg de gebakken pancetta op wat keukenpapier en laat ze uitlekken.
  2. Verlaag het vuur iets en voeg vervolgens de cherrytomaten toe. Laat de cherrytomaten gedurende 15 minuten bakken totdat deze uit elkaar beginnen te vallen. Druk de helft van de gebakken cherrytomaten in met een houten lepel zodat deze verder uit elkaar barsten. Voeg de geraspte citroenschil toe en kruid de saus naar smaak met peper en zout. Roer de gebakken pancetta door de tomatensaus en roer als laatste de verse oregano door de tomatensaus.
  3. Deze saus smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld penne en andere pastas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie