Cherrytomaatjes gevuld met mozzarella en basilicum verpakt in bacon.

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Amuse voor 20 stuks
  2. Vul de halve cherrytomaten met een half bolletje mozzarella en verdeel vervolgens de boter in kleine hoeveelheden over de basilicumbladeren. Sprenkel wat peper en zout over de basilicumbladeren met boter.
  3. Wikkel de gevulde cherrytomaten in met de basilicum en de bacon. Zet de bacon vast met cocktailprikkers wanneer dat nodig is. Deze hartige amuse is klaar om geserveerd te worden.
  4. BRON: Honingtomaten.nl

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door romyyke op 26 oktober 2014 om 17u23

Zeer lekker hapje! Mijn gasten smulden er heerlijk van! :D

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?