Chcolademousses Spéciale

Ingrediënten voor 9 personen

Bereidingswijze

  1. - 130 gr zwarte chocolade
  2. - 2 eiwitten
  3. - 40 gr kristalsuiker
  4. - 1.65 dl vloeibare verse room
  5. - Chocolade smelten in bain marie
  6. - Room opkloppen tot de room stijf is
  7. - In koelkast zetten
  8. - Eiwitten stijf kloppen en kristalsuiker erbij doen
  9. - Gesmolten chocolade voorzichtig onder de eiwitten mengen
  10. - Slagroom er voorzichtig bij doen
  11. - In koelkast zetten
  12. Dit herhalen voor de drie soorten
  13. ALS klontert: scheutje melk erbij
  14. in potje: laag advocaat, laag puur, laag melk, laag wit, laag melk, laag puur, dun laagje advocaat.

Tip

Chocolademousse daags op voorhand of 's morgens (als je bezoek 's avonds komt)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Ingrid Baetens_2 op 20 januari 2010 om 12u12

SUPERLEKKER EN MAKKELIJKER DAN GEDACHT

Hoeveel sterren geef jij dit recept?