De helft van de lange vingers door breken. Laat de kersen goed uit lekken. Meng dit vervolgens met de helft van het kirschwater. (even in laten trekken).
Roer de kwark, crème fraîche en de suiker goed door elkaar en schep de kersen er door heen.
Vet de rand van de springvorm in met honing en bekleed deze met de gehalveerde lange vingers.
Bedek vervolgens de bodem met de rest van de lange vingers.
De rest van het kirschwater over de koekjes verdelen.
Giet het kwarkmengsel in de vorm en laat dit 8 à 10 uur in de koelkast opstijven.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?