x
Altijd weten wat je gaat eten?
Champignontaart met spekjes
Bereidingswijze
Ingrediënten: 25 g boter 200 g ontbijtspek in blokjes 300 g uien in dunne ringen 200 g champignons in plakjes (liefst bruine) 1 dl bouillon Zout Peper 1 tl tijm 100 g roomkaas, in kleine blokjes 1 dl creme fraiche 3 eieren 1 blikje croissantdeeg 1 eierdooier, losgeklopt Quichevorm van 22 cm doorsnee Bereiding: Oven voorverwarmen op 200 graden In boter het spek en de ui 10 minuten bakken Champignons toevoegen en 10 minuten meebakken Bouillon erbij doen en op hoog vuur laten indampen Van vuur af zout, peper, tijm, roomkaas, creme fraiche en eieren erdoor roeren Deeg uitrollen tot lap van 30 x 30 cm In vorm leggen Vulling erin scheppen Overhangend deeg naar het midden over vulling vouwen Deeg met eierdooier bestrijken Taart in oven in 35 minuten goudbruin bakken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?