Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 1 kleine ui
  3. 1 bakje fijne champignons van 250 g
  4. 1 eetlepel boter of margarine
  5. 1 kruidenbouillontablet
  6. 1 laurierblad
  7. 1 pakje roomkaas met fijne kruiden (± 150 g)
  8. zout, peper
  9. keukenpapier
  10. Bereiding:
  11. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In een braadpan de boter verhitten en daarin de uisnippers ± 1 minuut zachtjes fruiten. De champignons toevoegen en ± 3 minuten laten meebakken.
  12. Dan het bouillontablet, het laurierblad en 6 dl water toevoegen en dit aan de kook brengen. De roomkaas toevoegen en met een garde door de soep kloppen. Nog ± 3 minuten zachtjes meekoken. De soep op smaak brengen met zout en peper en daarna over vier borden verdelen.
  13. Direct serveren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?