Altijd weten wat je gaat eten?
champignons met kruidenkaas en ham
-
8 middelgrote champinons
-
2 schellen ham
-
naar smaak kruidenkaas
-
boter
-
p&z
Bereidingswijze
- borstel de champignons schoon en verwijder het steeltje.
- bak de champignons mooi bruin in de boter,kruiden met p&z, en laat ze afkoelen.
- hak ondertussen de ham heel fijn,en roer er de kruidenkaas onder.
- vul de ondertussen afkoelde champignons op met het mengsel van kruidenkaas en de ham.
- net voor het opdienen 5 min onder de grill.dus dit kan gemakkelijk voordien worden klaargemaakt!
- serveer op een apero-lepeltje.
- smakelijk :-)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?