Recept 45**** (1 stem)

Champignons met kaassaus

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  2. Bak ze in de helft van de boter tot ze net gaar zijn en laat ze goed uitlekken.
  3. Smelt de rest van de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor en laat enkele minuten koken.
  4. Roer geleidelijk de melk erdoor en kook een gebonden saus.
  5. Voeg dobbelsteentjes ham erbij, de champignons, de geraspte kaas (150 g) en kruid met peper en zout.
  6. Laat de saus niet meer koken, als de kaas is toegevoegd.
  7. Leg het mengsel op warme geroosterde sneetjes brood, strooi de resterende kaas erop en laat ze onder de grill bruin worden. Strooi wat gehakte peterselie op het brood en schik de slablaadjes er omheen.
  8. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Roland2303 op 25 augustus 2012 om 13u04

Bedankt voor je reactie en is ook lekker. Moet het zelf ook weer eens maken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?