Champignons gevuld met pesto, kaas, sjalot en pijnboompitjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Boen de champignons schoon en haal de stelen er uit.
  3. Snipper het sjalotje en de champignonstelen fijn, verhit de olijfolie in een pannetje en bak de steeltjes en het gesnipperde sjalotje ca 3 minuutjes.
  4. Breng op het geheel op smaak met peper en zout.
  5. Schep als het vocht grotendeels verdampt is het mengsel uit het pannetje in een kom.
  6. Rooster de pijnboompitten in een pannetje in ongeveer 2 minuten bruin.
  7. Voeg de pesto, kaas en pijnboompitten toe aan het kommetje met de champignonstelen en roer goed door.
  8. Schep in elke champignon een schep van het mengsel en zet ze in een schaaltje voor 10 minuten in de oven.
  9. Een aanrader om je etentje mee te starten, grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten.
  10. Serveer ze warm op een klein bedje rucola of sla naar keuze.
  11. Kijk voor meer geweldige recepten op:
  12. BRON :http://www.leukerecepten.nl/

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 01u37

Dit recept is van leukerecepten.nl, graag credits erbij met link of recept verwijderen. Alvast bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?