Altijd weten wat je gaat eten?
champignonnenroomsoep
-
250 gram champignonnen
-
50 gram uien
-
50 gram sjalotten
-
10 gram bloem
-
1.5 liter gevogelte fond
-
1 deciliter liaison
-
25 gram peterselie
-
peper & zout
Bereidingswijze
- BEREIDING :
- - de uien en en sjalotten fijnsnijden
- - de champignonnen pellen en fijnsnijden
- - alles gaarstoven met boter
- - de groenten en champignonnen bestrooien met de bloem
- - even laten verder stoven
- - bevochtigen met de gevogelte fond
- - mixen met de staafmixer
- - op smaak brengen met de peper en de zout
- SERVEREN :
- - serveren in een soepbord
- - op de bodem van het bord 1 eetlepel van de liaison
- - daar de hete soep op
- - lichtjes omroeren
- - bestrooien met een beetje versgehakte peterselie
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?