Recept 05 (0 stemmen)
champignonnenroomsoep

tijd
0 min
Anderen bekeken ook
Bereidingswijze
- BEREIDING :
- - de uien en en sjalotten fijnsnijden
- - de champignonnen pellen en fijnsnijden
- - alles gaarstoven met boter
- - de groenten en champignonnen bestrooien met de bloem
- - even laten verder stoven
- - bevochtigen met de gevogelte fond
- - mixen met de staafmixer
- - op smaak brengen met de peper en de zout
- SERVEREN :
- - serveren in een soepbord
- - op de bodem van het bord 1 eetlepel van de liaison
- - daar de hete soep op
- - lichtjes omroeren
- - bestrooien met een beetje versgehakte peterselie
Ingrediëntenvoor 4 personen
- 250 gram champignonnen Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 50 gram uien Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 50 gram sjalotten Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 10 gram bloem Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 1.5 liter gevogelte fond Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 1 deciliter liaison Voeg toe aan je boodschappenlijst
- 25 gram peterselie Voeg toe aan je boodschappenlijst
- peper & zout Voeg toe aan je boodschappenlijst
Hoeveel sterren geef jij dit recept?