Recept 05 (0 stemmen)

Champignonhoeden met vleesvulling

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de steeltjes van de champignons, maak ze zuiver en snij ze zeer fijn
  2. Stoof ze gedurende 10 min in de boter + citroen + peper, zout en nootmuskaat
  3. De hesp en de tong zeer fijn snijden
  4. Bereid een bechamelsaus met de fijngesneden steeltjes, de hesp en de tong. (houd wel een beetje tong en hesp over voor de garnering)
  5. Meng tevens de room onder de saus
  6. Vervolgens de champignonhoeden proper maken en vullen met het mengsel en op een goed ingesmeerde bakplaat leggen
  7. Garen gedurende 20 min in een oven op 200 °
  8. De champignons overbrengen op een serveerschotel, en de rest van de saus aanlengen met wat water + bouillonblokje en binden met de maïsbloem
  9. De saus over de champignons gieten en het restant van de tong en de hesp, evenals de peterselie, er over strooien
  10. Dien dan op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?