Altijd weten wat je gaat eten?
Champignonhoeden met vleesvulling
Bereidingswijze
- Doe de steeltjes van de champignons, maak ze zuiver en snij ze zeer fijn
- Stoof ze gedurende 10 min in de boter + citroen + peper, zout en nootmuskaat
- De hesp en de tong zeer fijn snijden
- Bereid een bechamelsaus met de fijngesneden steeltjes, de hesp en de tong. (houd wel een beetje tong en hesp over voor de garnering)
- Meng tevens de room onder de saus
- Vervolgens de champignonhoeden proper maken en vullen met het mengsel en op een goed ingesmeerde bakplaat leggen
- Garen gedurende 20 min in een oven op 200 °
- De champignons overbrengen op een serveerschotel, en de rest van de saus aanlengen met wat water + bouillonblokje en binden met de maïsbloem
- De saus over de champignons gieten en het restant van de tong en de hesp, evenals de peterselie, er over strooien
- Dien dan op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?