Champignon-gyrosschotel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - maak de champignons, de paprika en de peper schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd de paprika in repen en de peper in ringetjes
  2. - schil de ui en snijd hem in stukjes
  3. - verhit 1 el olie in een grote pan, bak hierin al roerend in ca 5 minuten het gyrosvlees
  4. - neem het vlees uit de pan
  5. - voeg 1 el olie toe aan het braadvet en verhit dit opnieuw, bak hierin de champignons kort aan
  6. - voeg de paprika en de ui toe, breng het geheel op smaak met zout en peper en bak het eventjes door
  7. - was de bieslook en snijd hem in stukjes, voeg het vlees toe aan de groenten in de pan en zorg dat het weer goed warm wordt
  8. - breng de schotel opnieuw op smaak met zout en peper
  9. - brokkel de fetakaas over het gerecht en voeg de bieslook en de peper toe
  10. - serveer de griekse schotel met witte rijst

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?