Altijd weten wat je gaat eten?
Champignon-gyrosschotel
Bereidingswijze
- - maak de champignons, de paprika en de peper schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd de paprika in repen en de peper in ringetjes
- - schil de ui en snijd hem in stukjes
- - verhit 1 el olie in een grote pan, bak hierin al roerend in ca 5 minuten het gyrosvlees
- - neem het vlees uit de pan
- - voeg 1 el olie toe aan het braadvet en verhit dit opnieuw, bak hierin de champignons kort aan
- - voeg de paprika en de ui toe, breng het geheel op smaak met zout en peper en bak het eventjes door
- - was de bieslook en snijd hem in stukjes, voeg het vlees toe aan de groenten in de pan en zorg dat het weer goed warm wordt
- - breng de schotel opnieuw op smaak met zout en peper
- - brokkel de fetakaas over het gerecht en voeg de bieslook en de peper toe
- - serveer de griekse schotel met witte rijst
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?