Champignon-crèmesoep

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Los de bouillonlbokjes in 1 l warm water op.
  3. Bereiding
  4. Veeg de champignons schoon en snij ze in plakjes.
  5. Verwarm 30 ml Solo Vloeibaar in een pan en fruit de ui zachtjes aan.
  6. Schep de champignons met het citroensap en de tijm erdoor.
  7. Voeg zout en peper toe en laat het geheel in 5 minuten zachtjes gaar worden.
  8. Verwarm 30 ml Solo Vloeibaar in een kookpot en roer de bloem erdoor.
  9. Voeg al roerende een flinke scheut bouillon toe tot er een glad gebonden soep ontstaat. Roer de Solo Crèmefine Cuisine en de champignons met vocht door de soep.
  10. Breng de soep al roerende opnieuw aan de kook en laat ze nog 5 à 10 minuten zachtjes sudderen. Strooi de peterselie erin.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door van walleghem op 17 november 2014 om 16u31

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?