Recept 45**** (4 stemmen)

Champagnesabayon met vanilleijs afgewerkt met een muntblaadje

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Eerst eventjes je armen los schudden want je armspieren zullen het voelen!
  2. 1 grote tip = KLOPPEN, CONTINU KLOPPEN
  3. Voeg de fijne suiker bij de eierdooiers, voeg de champagne toe en blijf kloppen.
  4. vuur staat best op halve kracht, niet volle!! en ook niet lage want dan gaat het te dik worden
  5. dit blijf je kloppen tot je een luchtige massa krijgt (kleine belletjes)
  6. deze luchtige massa giet je in bvb champagneglazen, je doet er een klein bolletje vannille-ijs in en legt het muntblaadje er bovenop.
  7. Smakelijk!
  8. feel free to comment

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?