Champagne sorbet

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 1 limoen
  3. 2 dl mineraal water zonder prik
  4. 75 gr suiker
  5. 2 dl champagne demi sec
  6. 1 takje munt
  7. diepvriesdoos
  8. Bereidingswijze:
  9. Limoen goed schoonboenen. Rasp de schil eraf en pers de limoen uit.
  10. Mineraalwater met de suiker aan de kook brengen. Al roerend de suiker oplossen en 1 minuut laten koken. Haal het mengsel van het vuur en meng er 1 el limoensap en de limoenrasp erdoor. Af laten koelen. Champagne erbij schenken. Overgieten in de diepvriesdoos. In de diepvries in ca 6 uur laten bevriezen. Elk uur het ijs met een vork doorroeren. 10 minuten voor gebruik het ijs uit de vriezer nemen. Takjes munt in 4
  11. toefjes verdelen, glazen volscheppen met ijs en garneren met de munt.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?