Ceviche

4 (4)
40 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij de Sint-jakobsschelpen zonder het koraal in flinterdunne plakjes. Was de limoen en snij er flinterdunne zestes, dunne sliertjes, van. Pers de limoen en de halve citroen uit en schenk over het schelpdiervlees. Laat een half uur in de koelkast marineren. Zorg dat alles onder staat. Na het marineren is het vlees gaar en van doorschijnend nu wit geworden. Schik de plakjes Sint-jakobsschelp op een bord. Druppel er wat van de marinade over. Bestrooi met wat zout en versgemalen zwarte peper. Garneer met de zestes limoen, wat blaadjes koriander en een paar druppeltjes sojasaus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 16u03

Dankjewel voor de tip!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?