Ceviche zalm met koriander en kruidendressing

Ceviche is een heerlijk visgerecht uit de Peruviaanse keuken. Ik maak vandaag een lekker versie met zalm en een frisse kruidendressing!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in blokjes, de radijsjes in plakjes en de rode ui in halve ringetjes. Doe ze samen in een grote kom en voeg er het citroensap, de rijstazijn, de olijfolie, het snuifje zout en de fijngehakte koriander aan toe.
  2. Meng goed en plaats de kom een half uurtje in de frigo zodat de vis kan “garen”.
  3. Maak ondertussen de kruidendressing. Doe de verse kruiden, peper en zout in de blender en mix glad.
  4. Snijd het stokbrood in dunne sneetjes, besmeer ze met een laagje Solo Bakken & Braden en grill ze goudbruin in de oven.
  5. Haal de ceviche uit de koelkast en verdeel over verschillende bordjes.
  6. Werk af met toefjes van de kruidendressing en een sneetje geroosterd brood.

Tip

De zalm kan je in dit recept perfect vervangen door een andere vissoort zoals zeebaars!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?